ГолосUA
16:02 19/10/2009

На модернізацію військової техніки уряд виділив 250 мільйонів гривень

Уряд виділить зі Стабілізаційного фонду 250 млн. грн. на модернізацію військової техніки.

Результатом такого рішення став спільний наказ Міністерства оборони та Міністерства фінансів України внести зміни до паспорта бюджетної програми на 2009 рік.

Зміни, зокрема, передбачають створення, закупівлю і модернізацію озброєння і військової техніки за державним оборонним замовленням.

Про це повідомила прес-служба Міноборони.

Кабмін же виділить кошти для фінансування робіт з модернізації вертольотів Мі-8 та Мі-24, а також для закупівлі пристроїв кумулятивного захисту для танків БМ “Булат” і створення перспективного корабля типу “Корвет”.

Згідно із внесеними змінами, у 2009 році на створення, закупівлю і модернізацію озброєння та військової техніки за державним оборонним замовленням Міноборони передбачене бюджетне призначення в обсягу майже 250 млн. грн.

Ці кошти мають надійти зі спеціального фонду і бути розподілені на модернізацію танків Т-64 до виду БМ “Булат”, виконання дослідно-конструкторської роботи з модернізації вертольота Мі-24, на створення багатофункціонального ракетного комплексу, закупівлю пристроїв кумулятивного захисту для танків “Булат”, створення перспективного корабля типу “корвет” та на модернізацію вертольотів Мі-8 та Мі-24, які беруть участь у миротворчих операціях.

За матеріалами: УНІАН

 

Читайте также по теме