ГолосUA
07:17 25/10/2008

На Нью-Йоркських фондових біржах знову падіння

Згідно з результатами торгів, що були проведені на Нью-Йоркській фондовій біржі у п’ятницю, зафіксоване чергове падіння. Ближче до закінчення торговельної сесії провідний показник ділової активності в США — індекс Доу-Джонса знизився на 312,30 пунктів (3,59%) до позначки 8378,95 пунктів.

Незважаючи на зниження даного індикатора, який вираховується з котирувань 30 провідних американських корпорацій, інвестори зітхнули з полегшенням, — повідомив телеканал "Вести" (РФ). Ще до початку робочого дня під час електронних торгів фьючерсами індекс Доу-Джонса слідом за падінням на азіатських та європейських біржах впав на рекордні 550 пунктів. Тому, згідно з діючими на біржі обмеженнями, після цього найпотужнішого номінального зниження даного індикатора торги були автоматично призупинені до відкриття біржі. Під час звичайних торгів котирування трохи компенсували нанесені збитки. 

Аналітики пов’язують продовження потрясінь на фондових ринках світу з глобальним песимізмом інвесторів стосовно темпів розвитку економіки, яка переживає сьогодні свої найважчі часи. 

 

Читайте также по теме