ГолосUA
16:37 22/01/2010

На Одещині викрили підпільну порностудію

Працівники одеського обласного управлення по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми викрили злочинну групу осіб, яка спеціалізувалася на виготовленні, збуті і розповсюдженні порнографічної продукції через всесвітню комп’ютерну мережу Інтернет.

Про це повідомили у прес-службі МВС.

До складу злочинної групи входили: 38-річна жінка, яка виконувала функції організатора, 23-річна співучасниця — адміністратор та 15 дівчат — виконавиць, віком від 18 до 23 років.

У кожного члена групи були чітко визначені обов’язки. Організатор заманювала дівчат та здійснювала їх підбір для роботи в якості моделей на орендованих квартирах, в так званих веб-студіях. Також до обов’язків організатора входило контролювання оплати послуг провайдера Інтернет та нарахування заробітної плати. Адміністратор навчала моделей роботі з комп’ютером в режимі «on line» та спілкуванню з «клієнтами» порнографічних сайтів на англійській мові.

Так, за допомогою комп’ютерної техніки та відеокамер дівчата працювали у три зміни по 8 годин. Дівчина-модель, за замовою клієнта виконувала його еротичні бажання в реальному часі. За зміну модель могла заробити біля тисячі доларів США.

Для отримання грошей за перегляд «еротичного-шоу» організатор на своє ім’я відкрила рахунок в іноземному банку. Саме туди переводили гроші клієнти за перегляд «приватного шоу», яке виконували дівчата. Отримані на рахунок грошові кошти знімались за допомогою електронної картки та ділилися навпіл між виконавицею і адміністратором.

При проведенні оперативно-розшукових заходів співробітниками міліції було встановлено, що розповсюдження «приватних порно-шоу» відбувалося в орендованих квартирах міста Одеси за чотирма адресами протягом півтора року.

У затриманих дівчат вилучено речові докази та проведено експертизу, яка підтвердила, що розповсюджувана відеопродукція містить елементи порнографії.

За цими фактами порушено кримінальну справу за ст.301 «Ввезення, виготовлення, збут розповсюдження порнографічних предметів» КК України.

 

 

Читайте также по теме