ГолосUA
10:53 16/07/2010

На підготовку до опалювального сезону витратять 437 млн. гривень — КМДА

На підготовку до опалювального сезону витратять 437 млн. гривень.

Про це повідомив начальник головного управління палива, енергетики та енергозбереження КМДА Олексій Демідов, передав кореспондент ГолосUA

«На підготовку до опалювального сезону теплоенергетичних та комунальних господарств, об’єктів житлового фонду, закладів освіти, соціального захисту, закладів культури та охорони здоров’я буде направлено 437 млн. гривень», — відзначив він.

Чиновник пояснив, що 255 млн. з цієї суми буде виділено з міського бюджету, а 182 млн. нададуть АК «Київенерго» і «ДАР-теплоцентраль».

Крім того, програмою соціально-економічного розвитку міста передбачені асигнування на ремонт теплових мереж міста.

Зокрема, 130 млн. коштів «Київенерго» ( з них освоєно 54 млн. або 39%), коштів з київського бюджету 11 млн. (кошти виділять відповідно до рішення Київради від 15 липня цього року).

Чиновник наголосив, що буде проведений аналіз найбільш небезпечних ділянок теплових мереж, на яких траплялись аварії впродовж останніх років, і саме їх буде відремонтовано.

При цьому О.Демідов відзначив, що «Київенерго» заготувало лише 36% мазуту для опалювального сезону, однак, цього не достатньо, а ДАР-теплоцентраль, заготувало 46 тонн вугілля, що складає 80% від необхідного.

О. Демідов відзначив, що «робота по підготовці до опалювального сезону ведуться не такими темпами, як би цього хотілось».

К. Коваленко />  

Читайте также по теме