ГолосUA
09:15 30/08/2010

На початку вересня у Криму відбудеться Koktebel Jazz Festival

9-12 вересня в смт Коктебель (Феодосійський регіон) пройде 8-й міжнародний музичний фестиваль «Джаз Коктебель».

Про це повідомляється на сайті фестивалю.

Як наголошується на сайті, гості заходу зможуть почути сучасний європейський джаз і імпровізаційну музику, а також познайомитися з творчістю видатних американських джазистів.

На сайті говориться, що виступи музикантів будуть організовані як на Волошинській сцені (камерна атмосфера під відкритим небом у саду Будинку-музею), так і на головному майданчику NuJazz (величезний open air-посеред нудистського пляжу).

На сайті наголошується, що серед учасників фестивалю — Marjana Sobol & Ялта Jam, Odessa Duet: Вадим Неселовський (USA) & Андрій Прозоров (Австрія), Eskil Romme / Jens Ulvsand Duo, Carsten Daerr trio (Німеччина), Free Spoken Band, Даха Браха, Аддіс Абеба, El Кравчук, Юрій Кузнєцов, Віталій Ткачук (Одеса), FAERD trio & Jullie Hjetland. Крім того, гості «Джаз Коктебелю» зможуть насолодитися творчістю таких виконавців, як Karl Ritter (Австрія), група «АукцЫон», Тамара Лукашова, Ілля Алабужев, Юхим Чупахін, Гнат Кравцов, Paul Rogers, Олег Скрипка, Lissa Wassabi та ін. Хедлайнером фестивалю стане вокаліст «De Phazz» Карл Фрієрсон.

На сайті уточнюється, що в цьому році більшість концертів на сценах фестивалю будуть платними.

«Чимало шанувальників серед гідної публіки «Джаз Коктебелю» знайде створювана в цьому році «Територія свідомого життя », що пропонує альтернативне проведення часу та спосіб життя», — сказано на сайті.

Довідка: «Джаз Коктебель» (Koktebel Jazz Festival) — щорічний фестиваль contemporary world and jazz музики, що проходить з 2003 року в смт Коктебель.

 

Читайте также по теме