ГолосUA
07:46 11/08/2010

На поромну переправу через Керченську протоку вишукалася величезна черга

Перед прикордонним пунктом на Керченській поромній переправі в порту «Кавказ» (Російська Федерація) скупчилася величезна черга з автомобілів, власники яких слідують до Криму.

Про це кореспонденту ГолосUA повідомили у прес-службі Федеральної прикордонної служби РФ.

Скупчення машин пов’язано з нездатністю терміналу оперативно обробляти документи туристів, що прибувають. В даний час власники автомобілів стоять у черзі приблизно по вісім годин. «Одна з основних причин цього явища в тому, що пункт пропуску з самого початку не був розрахований на таке серйозне навантаження. При цьому в силу високого курортного сезону щодня кількість машин на пункті пропуску збільшується», — йдеться у повідомленні.

«В даний час прикордонний пункт пропуску працює в регулярному режимі без перебоїв. При цьому на пункті пропуску максимально задіяні всі кабіни паспортного контролю. Прикордонники намагаються якомога швидше оформляти документи громадян, що відправляються на відпочинок або за іншими обставинами до Криму », — повідомили прикордонники.

Щодня два пороми, які працюють в «Керченській поромній переправі», перевозять близько 500 машин — по 250 з порту «Крим» в порт «Кавказ» і стільки ж назад.

Д. Кляхін   />  

Читайте также по теме