ГолосUA
18:30 20/09/2010

На Прикарпатті «Батьківщина» отримала більшість керівних посад у ТВК

В Івано-Франківській області вже працюють всі територіальні виборчі комісії, щоправда, не всі роботу розпочали вчасно.

Про це повідомила громадська мережа ОПОРА, активісти якої спостерігають за перебігом місцевих виборів, передав кореспондент ГолосUA.

ТВК сформовані з представників 23 політичних партій. У трійку непарламентських партій (право на 1 особу у ТВК), що мають найбільше представництво у складі ТВК, входять: Фронт Змін – 19 осіб, ВО «Свобода» – 10 осіб, КУН – 8 осіб. Лише по одному члену ТВК мають: Громадянська позиція, УДАР та Єдиний Центр. Без Компартії працюватимуть ТВК у Яремче і Тисмениці.

За кількістю осіб, представлених у керівному складі тервиборчкомів Івано-Франківської області, лідирує ВО «Батьківщина», що представлена 19 особами (7 голів ТВК, 6 заступників голів та 6 секретарів), Партія регіонів представлена 7 особами (3 голови ТВК, 2 заступники голів та 2 секретарі), КПУ представлена 6 особами (2 голови ТВК, 2 заступники голів та 2 секретарі), Наша Україна представлена 5 особами (2 голови ТВК, 1 заступник голови та 2 секретарі). Решта політсил представлені кількістю меншою 5 осіб.

Загалом керівний склад тервиборчкомів Івано-Франківської області складається з представників 15 політичних партій (Партія регіонів, КПУ, Народна партія, ВО «Батьківщина», Наша Україна, Європейська партія, НРУ, УНП, Сильна Україна, Фронт Змін, ВО «Свобода», НДП, За Україну, КУН та Українська партія).

А. Романюк />  

Читайте также по теме