На Прикарпатті до відповідальності притягнуто 18 керівників житлово-комунальних підприємств

На Прикарпатті в результаті перевірок, проведених інспекторами управління Держгірпромнагляду, до адміністративної відповідальності притягнуто18 керівників житлово-комунальних підприємств.

Про це повідомили в прес-службі Держгірпромнагляду в Івано-Франківській області, передав кореспондент ГолосUA.

Перевірки проводилися щодо безпечного виконання суб’єктами господарювання робіт з будівництва, ремонту та очищення димових і вентиляційних каналів.

Ними охоплені 5 житлово-експлуатаційних об’єднань (ЖЕО), 12 житлово-будівельних кооперативів (ЖБК) обласного центру Прикарпаття, а також об’єднання співвласників багатоквартирних будинків «Злагода 2005», «Бистриця», ПП «ЖЕО Пасічна».

Також перевірені ЖЕО міст Калуш, Коломия, Городенка, КП «Тисмениця», КП «Надвірнянський житловик», Рожнятівський комбінат комунальних підприємств,комунальне підприємство смт. Брошнів, Вигодський комбінат комунальних підприємств Долинського району.

За результатами перевірок видано 35 приписів на усунення виявлених порушень, заборонено ведення робіт і призупинено експлуатацію 7 об’єктів, а також притягнуто до адміністративної відповідальності 18 перших керівників.

 

Читайте также по теме