На Прикарпатті з початку року впіймали 13 браконьєрів

face="Times New Roman, serif">
size="3">На Прикарпатті протягом січня та першої декади лютого 2011 року за порушення правил полювання притягнули до адміністративної відповідальності 13 порушників правил полювання. 

face="Times New Roman, serif">
size="3">Про це повідомили в
face="Times New Roman, serif">
size="3">прес-службі Державної екологічної інспекції в Івано-Франківській області, передав кореспондент ГолосUA.

face="Times New Roman, serif">
size="3">Такі результати планових та рейдових перевірок, проведених державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища на територіях мисливських угідь в Снятинському, Галицькому та Тлумацькому районах Івано-Франківської області.

face="Times New Roman, serif">
size="3">За інформацією, як під час сезону полювання, так і після його закриття, спеціалісти Державної екологічної інспекції в Івано-Франківській області спільно з працівниками обласного управління лісового та мисливського господарства, обласною організацією Українського товариства мисливців і рибалок та правоохоронними органами проводять перевірки на територіях мисливських угідь з метою здійснення державного контролю за дотриманням усіх правил полювання.

face="Times New Roman, serif">
size="3">Крім цього, користувачі мисливських угідь проводять щорічний обов’язковий облік мисливської фауни, під час якого розраховуються норми відстрілу на наступний мисливський сезон. Такий захід здійснюється з метою забезпечення охорони, раціонального та невиснажливого використання мисливського фонду Прикарпаття.

Читайте также по теме