ГолосUA
12:48 20/05/2010

На «регіоналів» подали заяву до Генпрокуратури

Народний депутат від групи «За Україну!» Володимир Карпук подав заяву до Генпрокуратури і прокуратури Києва з приводу заподіяних йому тілесних ушкоджень депутатами з фракції Партії регіонів у Верховній Раді 27 квітня. />  
Про це він заявив у четвер після допиту у прокуратурі, повідомила прес-служба «За Україну!».

За словами Карпука, він долучив до заяви висновок медиків, який підтверджує завдання йому травм. «У мене виявлено краніо-лицьову травму, закриту черепномозкову травма, струс головного мозку і закритий перелом кісток носа зі зсувом», — повідомив він. 

«Я вимагаю, щоб було порушено кримінальну справу проти тих депутатів з Партії регіонів, які завдали мені тілесних ушкоджень», — сказав Карпук. 

Також він долучив дані висновку медиків до кримінальної справи, у якій допитували його та інших депутатів групи «За Україну!». 

«З приводу самого допиту… все-таки відчувається однобічна спрямованість у розслідуванні. Звинувачують депутатів з групи «За Україну!» і при цьому жодних звинувачень не висувають до депутатів з Партії регіонів. І я думаю, що ніхто з них на допитах не був», — сказав Карпук. 

 

 

Читайте также по теме