ГолосUA
18:11 01/06/2010

На Рівненщині поліпшать медикаментозне забезпечення ветеранів

 Рівненська обласна державна інспекція з контролю якості лікарських засобів поліпшить медикаментозне забезпечення ветеранів Великої Вітчизняної війни.

Рішення про запровадження таких заходів було прийняте під час наради Рівненської обласної державної інспекції з контролю якості лікарських засобів, проведеної за участю керівників аптечних закладів області, повідомили в прес-службі уряду.

Після обговорення було вирішено, що для покращення медикаментозного забезпечення ветеранів необхідно створити в аптеках окреме місце для обслуговування ветеранів війни, учасників бойових дій, інвалідів війни, учасників війни.

Також надавати ветеранам війни дисконтні картки або знижки у розмірі 10% на придбання лікарських засобів вітчизняного виробництва, про що розмістити оголошення в аптеках; створити умови для вільного доступу до приміщень аптечних закладів осіб з обмеженими фізичними можливостями; обладнати зону, де надавати медичні послуги з визначення артеріального тиску і температури тіла.

Рівненською обласною державною інспекцією з контролю якості лікарських засобів було надано до Рівненської обласної державної адміністрації проект розпорядження № 141 «Про покращення медикаментозного забезпечення ветеранів Великої Вітчизняної війни», схвалене головою Рівненської державної адміністрації 20 квітня 2010 року. />  

Читайте также по теме