ГолосUA
10:57 18/09/2008

На Рівненщині Президент України спостерігатиме за веденням бойових дій з бойовою стрільбою

Президент України Віктор Ющенко з одноденною робочо поїздкою перебуває сьогодні у Рівненській області. Як повідомила президентська прес-служба, там глава держави відвідає загальновійськовий полігон Сухопутних військ Збройних Сил України, де проводяться бригадні тактичні навчання.

Йдеться про плановий захід, який Віктор Ющенко як Верховний Головнокомандувач проводить з метою контролю виконання Державної програми розвитку Збройних Сил України на 2006 – 2011 роки.

У рамках поїздки Глава держави спостерігатиме за тактичними навчаннями 30-ї окремої механізованої бригади 8 армійського корпусу Сухопутних військ.

Планується, що Глава держави перегляне тактичний епізод з форсування водної перешкоди підрозділами бригади у взаємодії із засобами посилення та підтримки від Військово-повітряних сил, армійської авіації та аеромобільних військ. Також Віктор Ющенко спостерігатиме за діями механізованих підрозділів під час бою у місті.

Окрім того, Президент України спостерігатиме за етапом ведення бойових дій 30-ї механізованої бригади з бойовою стрільбою у взаємодії із засобами посилення та підтримки від Військово-повітряних сил, армійської авіації та аеромобільних військ.

Читайте также по теме