ГолосUA
14:49 11/04/2010

На російсько-українському кордоні вилучили кілька партій контрабанди

Низку спроб провезти контрабанду припинили на російсько-українському кордоні у Білгородській області російські прикордонники.

Про це кореспонденту ГолосUA повідомила прес-служба Прикордонного управління ФСБ Росії.

Зокрема, у пасажира електрички «Харків-Наумовка» виявили велику партію товарів – гумові човни, столовий та кухонний посуд – комерційних обсягів без супроводжувальних документів. Також комерційну партію трикотажу намагався провезти росіянин на поїзді «Сімферополь-Москва». У електричці «Харків-Бєлгород» затримали українку, яка намагалася провезти через кордон без документів партію поштових листівок – 150 тисяч екземплярів. А у пасажира електрички «Тополі-Валуйки» прикордонники вилучили велику кількість дитячих іграшок.

Окрім поїздів контрабанду вилучали й в автомобілях. На пропускному пункті «Шебекіно» затримали росіянина, який намагався нелегально ввезти на вантажівці партію запчастин до сільськогосподарської техніки. А поблизу села Журавлівка у прикордонній зоні правоохоронці затримали автомобіль «Нива», на якому росіянин ввіз з України до Росії партію риболовного знаряддя.

Д. Кляхін  

 

Читайте также по теме