ГолосUA
18:56 23/11/2010

На утримання залізничних переїздів в Україні щороку виділяється 300 млн. грн. — «Укрзалізниця»

 

size="4">На утримання залізничних переїздів в Україні щороку виділяється 300 млн грн. 

size="4">Про це заявив перший заступник начальника Головного управління безпеки руху та екології України Володимир Крот, повідомила прес-служба "Укрзалізниці".

/>

size="4">Крім того, за його словами, "Укрзалізниця" кожного року спрямовує понад 40 млн грн на встановлення додаткових засобів безпеки на переїздах.


size="4">Однак, зазначив посадовець, попри великі фінансові витрати, водії автотранспорту продовжують порушувати правила проїзду переїздів, тому "Укрзалізниця" спільно з Міністерством транспорту та зв'язку України ініціювала посилення відповідальності за порушення правил проїзду залізничних переїздів.


size="4">Начальник Головного управління колійного господарства Юзеф Тулей заявив, що за період із середини жовтня до середини листопада цього року зафіксовано 1536 випадків порушення правил проїзду залізничних переїздів. На сьогодні розробляється Державна програма, яка передбачатиме будівництво шляхопроводів, в першу чергу, на напрямках запровадження швидкісного руху поїздів (понад 140 км/год).

Читайте также по теме