На виборах мера у Запоріжжі переміг представник “Батьківщини” – Турчинов

 

На виборах міського голови Запоріжжя обрано кандидата від партії “Батьківщина” Олександра Сіна.

 

Про це заявив перший заступник голови партії “Батьківщина” Олександр Турчинов на прес-конференції в штабі партії, передав кореспондент ГолосUA.

 

“Наш кандидат переміг у місті Запоріжжя. Голова міського осередку партії “Батьківщина” Олександр Сін впевнено отримав перемогу”, — заявив О. Турчинов.

 

При цьому політик заявив, що Партія регіонів намагалася у цьому регіоні змінити результати голосування, але регіональні осередки “Батьківщини”, які вели паралельний підрахунок голосів, послуговуючись інформацію протоколів з мокрими печатками виборчих комісій “не дали спотворити результати голосування”.

 

О. Турчинов повідомив, що “Батьківщина” у Запоріжжі вже зібрала результати до 90% дільничних протоколів. “Влада не змогла зупинити підрахунок голосів на дільниці. І з відривом понад 7% перемагає Олександр Сін”, — наголосив політик.

 

“Я хотів би, щоб провокації проти нового мера Запоріжжя були припинені і без будь-яких подальших зволікань територіальна комісія могла оголосити Олександра Сіна мером цього великого і красивого міста”, — сказав О. Турчинов.

 

Читайте также по теме