ГолосUA
10:45 01/11/2010

На Вінниччині до 6 років в’язниці засудили наркоторговця

 

Немирівський районний суд Вінницької області виніс обвинувальний вирок у кримінальній справі стосовно організатора каналу постачання психотропних речовин і призначив йому покарання у вигляді 6 років позбавлення волі.

 

Про це повідомила прес-служба Служби безпеки України.

 

29-річного вінничанина – організатора каналу – з черговою партією сильнодіючих психотропних речовин 10 листопада 2009 року затримали співробітники СБУ на шляху Умань-Вінниця поблизу м. Немирів. Під час огляду його автомобіля було виявлено і вилучено пакет з десятком поліетиленових пакунків з метамфетаміном загальною вагою один кілограм.

 

Встановлено, що зловмисник перевозив психотропні речовини з Черкаської області, де їх придбав.

 

Служба безпеки України порушила стосовно затриманого кримінальну справу за незаконне придбання, зберігання та перевезення психотропних речовин в особливо великих розмірах Кримінального кодексу України.

 

20 жовтня поточного року Колегія суддів Судової палати у кримінальних справах Апеляційного суду Вінницької області визнала вирок справедливим і таким, що відповідає вимогам закону. Міру покарання, обрану Немирівським районним судом, залишено в силі.

Читайте также по теме