ГолосUA
18:12 06/09/2010

На вокзалі в Санкт-Петербурзі затримали українського наркокур’єра

Наркокур’єра, який виявився громадянином України, затримали на Московському вокзалі Санкт-Петербурга працівники служби власної безпеки російського Держнаркоконтролю і транспортної міліції.

Про це власному кореспонденту ГолосUA у Москві заявили в прес-службі Міністерства внутрішніх справ РФ.

Операцію організувала служба власної безпеки управління Федеральної служби РФ з контролю за оборотом наркотиків (УФСКН) по Санкт-Петербургу і Ленінградській області. Вона певний час відстежувала власного працівника, якого підозрювали у зв’язках із кримінальними колами та покритті низки злочинів, пов’язаних із розповсюдженням наркотиків. За оперативними даними, службі стало відомо, що підозрюваний «наркополіцейський» має зустріти на вокзалі кур’єра з України з великою партією наркотиків. Завданням цього уповноваженого, за попередньою інформацією, було зустріти кур’єра з наркотиками, забезпечити прохід по перону і підстрахувати на випадок, якщо чергові по вокзалу співробітники міліції зацікавляться приїжджим, і захочуть провести огляд. />  
Під час операції правоохоронці затримали підозрюваного міліціонера та кур’єра – громадянина України. В останнього вилучено 1 кілограм 380 грамів марихуани. Обох звинувачують у спробі збуту наркотиків.

Д. Кляхін  

 

Читайте также по теме