ГолосUA
09:29 12/03/2010

На Волині, Миколаївщині та Дніпропетровщині обмежили рух автомобілів

Через підняття рівня води в річках залишається обмежений проїзд легкового автотранспорту дорогами місцевого значення у Волинській, Миколаївській та Дніпропетровській областях.

Про це повідомила прес-служба Міністерства транспорту та зв’язку України.

Крім того, закрито рух чотирма дорогами у Луганській області, по одній у Львівській, Дніпропетровській та Полтавській областях.

За оперативними даними, станом на ранок 12 грудня на більшості території України, крім північних областей, Вінницької, Полтавської, Харківської, Луганської та АР Крим, сніг.

Покриття автошляхів державного значення у Волинській, Івано-Франківській, Одеській областях засніжене, у Миколаївській — сніговий накат. Проїзд забезпечений.

Покриття автодоріг місцевого значення у західних, центральних областях та Одеській області місцями засніжене, у Миколаївській, Чернігівській і Полтавській областях – місцями сніговий накат. Проїзд забезпечений.

В Чернігівський області на окремих дорогах введено обмеження руху вантажних автомобілів вагою понад 12 тонн. На зимовому утриманні доріг працюють 871 механізм та 1910 робітників.

 

Читайте также по теме