ГолосUA
07:46 27/07/2010

На Володимирській гірці у Києві розпочався урочистий молебен за участю патріарха Кирила

На Володимирській гірці у Києві розпочався урочистий молебен під керівництвом Московського патріарха Кирила та Київського митрополита Володимира.

На молебні присутня вся верхівка духовенства Української православної церкви Московського патріархату, а також політичні діячі України, передав кореспондент ГолосUA.

Серед політиків на молебні присутні Прем’єр-міністр України Микола Азаров, Голова Верховної Ради Володимир Литвин, заступник Адміністрації Президента Ганна Герман та заступник київського міського голови Олександр Попов.

Підхід до Володимирської гірки з усіх боків перекрито міліцією.

До початку молебну вздовж стежки до Володимирської гірки на приїзд патріарха Кирила чекали, вишикувавшись у ряд, представники Червоного Хреста та скаутських організацій в Україні.

Загалом на молебні наразі присутні понад тисяча вірян.

Також у рамках свого візиту святійший патріарх Кирил відвідає у вівторок, 27 липня Іонинський чоловічий монастир, а ввечері на Соборній площі Києво-Печерської Лаври розпочнеться Всеношна за його участю.

Нагадаємо, голова російської православної церкви перебуває в Україні з офіційним візитом з 20 по 28 липня. В рамках свого візиту він вже відвідав Одесу та Дніпропетровськ.

К. Коваленко />  

Читайте также по теме