ГолосUA
18:15 16/08/2010

На Закарпатті “прикрили” незаконні АЗС

Працівники податкової міліції Закарпаття викрили незаконні операції зі збуту паливно-мастильних матеріалів у прикордонній зоні та припинили діяльність двох підпільних АЗС.

Про це повідомила прес-служба ДПА.

Згідно з інформацією, власником однієї з нелегальних автозаправок виявилось товариство з обмеженою відповідальністю, основним видом діяльності якого було лісопильне виробництво. Товариство ніяких дозвільних документів на право проведення оптової та роздрібної торгівлі паливно-мастильними матеріалами та відповідних висновків державних органів не отримувало.

За результатами перевірки вилучено три заправні станції, дві колонки для розливу пального та 10 тонн дизельного палива, загальна вартість яких складає більше 100 тисяч гривень.

Інша підпільна автозаправна станція розташовувалась на околицях Ужгорода. Її власником виявився місцевий приватний підприємець, основним видом діяльності якого є лише посередництво у торгівлі. Податківцями вилучено дві заправні станції іноземного виробництва, чотири стаціонарні цистерни та близько 8 тонн дизельного палива. Орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей складає більше 200 тисяч гривень. Матеріали проведених перевірок передано на розгляд до судових органів для ухвалення остаточного рішення. />  

Читайте также по теме