ГолосUA
17:14 17/08/2009

На Запоріжжі мисливці побили п’яного депутата

У Запорізькій області група мисливців побила депутата однієї з місцевих сільрад, за те що той, будучи п’яним, стріляв у їхній бік.

Інцидент стався на відкритті мисливського сезону (з 15 на 16 серпня). Знаходячись на березі озера, депутат стріляв дробом по качках. При цьому, як відзначають в обласному управлінні лісового й мисливського господарства, він порушував правила безпеки, оскільки на іншому березі знаходилися люди, і дріб міг потрапити в них.

На зауваження інших мисливців депутат не відреагував. Тоді вони обійшли озеро і побили його. З розповіді представника управління випливає, що він постраждав не надто сильно. "Депутат, з синцем під оком і розбитою губою, скаржитись в міліцію не став, мабуть усвідомивши, що був не правий", — заявили в управлінні.

Представник відомства також наголосив, що особливих претензій до мисливців в єгерів немає. "Якщо, звичайно, не зважати, що відсотків 70 мисливців були в нетверезому, а третина з них — в несвідомому стані. Багато хто набрали з собою "дичину" з крамниці і всілися варити шурпу і юшку, навіть не почавши полювання", — додав він.

За матеріалами: телеканал "1+1" 

Читайте также по теме