ГолосUA
15:39 08/02/2010

Начальника відділу прикордонної служби «Дольськ» підозрюють у вбивстві

Міліція підозрює начальника відділу прикордонної служби "Дольськ"у тому, що він розстріляв двох операторів автозаправної станції. Про це повідомили в Управлінні Міністерства внутрішніх справ України у Волинській області.

Згідно з повідомленням, до чергової частини 7 лютого 2010 року о 20:30 надійшло повідомлення про те, що в смт. Любешів невідомий спричинив смертельне поранення з автоматичної вогнепальної зброї 48-річному Петру М., а також поранив у голову 40-річного Івана Н.

Виявилося, що оператори автозаправної станції зробили технічну перерву: один чоловік здавав зміну, а інший мав розпочати своє чергування. У цей момент до АЗС під’їхав потенційний клієнт, котрий наполегливо просив заправити його авто, однак заправники пояснили чоловікові, що потрібно зачекати. Чекати чоловік не схотів і зателефонував своєму товаришеві, який через декілька хвилин вже був на АЗС.

Розлючений Віталій Л., як тільки приїхав на місце події, зчинив конфлікт. Однак заправники не поступалися, тоді зловмисник узяв вогнепальну зброю і почав стріляти в операторів АЗС. Потім сів у свій джип та й поїхав з місця події.

Працівники міліції затримали порушника відразу "по гарячих слідах".

На даний момент за даним фактом проводиться розслідування. Матеріали справи працівники ОВС передали до військової прокуратури.

 

Читайте также по теме