Вита Середа
18:40 06/10/2010

Надходження коштів до пенсійного бюджету Черкащини збільшилося на 25%

Надходження коштів до пенсійного бюджету Черкаської області збільшилося на 25%. 

Про це кореспонденту ГолосUA повідомили у прес-службі Черкаської облдержадміністрації. 

Наповнення обласного пенсійного фонду стало одним із ключових під час координаційної наради, яка пройшла під керівництвом голови облдержадміністрації Сергія Тулуба, за участі керівників структурних підрозділів.

За інформацією Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області, у вересні тільки три області, серед яких і Черкаська, забезпечили виконання плану. Зокрема, надходження коштів до пенсійного бюджету було збільшено на 25%.

На позитивну динаміку Фонду оплати праці, на думку фахівців, вплинула стабілізація на ринку праці. Так, з березня по серпень, за звітами роботодавців, середньооблікова чисельність працівників в регіоні зросла на 7,5 тис. осіб. За цим показником Черкащина в числі небагатьох регіонів, де спостерігаються позитивні зрушення з приростом робочих місць. Завдяки зібраним в області коштам та фінансовій допомозі Пенсійного фонду України, пенсійні виплати щомісяця фінансувалися у визначені законодавством терміни. 

Крім того, з початку жовтня, у зв’язку зі зростанням розміру прожиткового мінімуму, перераховані мінімальні розміри пенсій та надбавки до них.

Читайте также по теме