Найбільш вірогідним мотивом вбивства екс-кандидата в мери Одеси є бізнес-зв’язки — МВС

 

Найбільш вірогідним мотивом убивства екс-кандидата на посаду міського голови Одеси Олександра Коробчинського розглядаються його бізнес-зв’язки.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Віктор Ратушняк на прес-конференції в Києві, передав кореспондент ГолосUA.

/>«Є версії, ми їх уже відпрацьовуємо і найближчим часом буде результат. Мотив вбивства, швидше за все — бізнес”, — заявив В. Ратушняк.

За його словами, вбивство відбулося вчора ввечері, тому оперативники працювали на місці події ще сьогодні вранці, адже в темряві усі деталі з місця події не були помітні.

Нагадаємо, невідомий зловмисник здійснив чотири постріли у лідера Партії промисловців і підприємців України, коли той виходив із автомобіля о 19.30. Дві кулі калібру 9 міліметрів потрапили в живіт. О.Коробчинському було зроблено хірургічну операцію в одній з приватних клінік. Однак вже у лікарні О.Коробчинський від отриманих поранень помер.

Як повідомлялося, О.Коробчинський, що очолював будівельну компанію «Інтострой», був депутатом Одеської міськради 4 і 5 скликань, восени 2010 року балотувався в мери Одеси. Зайняв третє місце, отримавши 8 тис. 631 голос (2,6%).

 

 

 

Читайте также по теме