ГолосUA
15:39 22/06/2009

Найближчим часом про призначення міністрів не йдеться — КПУ

Найближчим часом про призначення міністрів не йдеться, оскільки у парламенті немає 226 голосів для прийняття такого рішення. />  

Про це заявив народний депутат від Комуністичної партії України Спірідон Кілінкаров, повідомили ГолосUA у прес-службі КПУ.
«Партія регіонів і частина НУ-НС, особливо перед президентською кампанією, навряд чи погодяться на відкритий союз з БЮТ і братимуть на себе відповідальність за економічну ситуацію», — переконаний політик.
 

У той же час він відмітив, що відставки міністрів ще будуть, «чистка ненадійних людей продовжуватиметься».
«Юлія Тимошенко зацікавлена в чистці Кабінету міністрів від ненадійних людей. Опозиція може голосувати за відставку будь-якого міністра, точно так, як і за відставку уряду в цілому, а ось з точки зору призначення, опозиційні партії не можуть прийняти рішення про реформування Кабміну, оскільки про призначення найближчим часом мови бути не може», — сказав С. Кілінкаров.
 

Він зазначив, що Кабмін на даний час легітимний.
«Згідно з законом для легітимності потрібно 2/3 складу уряду, тому резерви для звільнення є: чотирьох звільнили, ще, як мінімум, четверо лишилося», — підкреслив народний депутат.

 

Читайте также по теме