ГолосUA
08:39 02/02/2010

Найгірших у кіно назвали у Лос-Анджелесі

У США оголосили номінантів на премію “Золота малина”. Її присвоюють за найбільш сумнівні досягнення у кінематографі. Одним з лідерів за кількістю номінацій став фільм Майкла Бея “Трансформери-2: помста пропащих” (Transformers: Revenge of the Fallen ).

Кінокартина представлена як найгірший фільм та серія, а також у номінаціях за найгіршу режисуру, сценарій, ремейк та найгірший акторський дует (Шайя Лабеф та Меган Фокс), найгіршу жіночу роль другого плану (Джулі Вайт) та найгіршу головну жіночу роль (Меган Фокс).

Зауважимо, що Фокс претендує на “Золоту малину” не лише за роль у “Трансформерах”, але й за участь у стрічці “Тіло Дженніфер” (Jennifer’s Body ).

Акторка Сандра Баллок, яку вважають одною з найголовніших претенденток на премію “Оскар”, має шанс отримати і “Золоту малину” за роль у кінокартині “Все про Стіва” (All About Steve).

Джон Траволта, якого номінували на “Найгіршу головну чоловічу роль” за участь у фільмі “Так собі канікули” (Old Dogs), також змагатиметься за приз в категорії “Найгірший актор десятиріччя”.

Традиційно, премію “Золота малина” вручають за день до церемонії “Оскар”. У цьому році нагороди за найгірші досягнення у кіно роздадуть 6 березня.

За матеріалами “Lenta.ru”, “Корреспондент.net”.

 

Читайте также по теме