ГолосUA
13:20 17/03/2009

Наливайченко з Балогою на “Ви”

Голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко спростував чутки про вплив на нього голови Секретаріату Президента України Віктора Балоги.

Як повідомив кореспондент ГолосUA, про це він заявив сьогодні у парламенті, відповідаючи на питання депутата від Партії Регіонів Василя Грицака про те, чи впливатиме на його професійну діяльність і надалі Секретаріат Президента.

“Відносини (з Балогою — ред) на “Ви”, без жодного впливу. Тому я не бачу підстав і можливості про це говорити”, — наголосив він.

Окрім цього, Валентин Наливайченко, заперечив причетність Віктора Балоги до фінансування сепаратистського руху у прикарпатті.

За його словами, в ході розслідування кримінальної справи про сепаратизм СБУ не виявила фактів, підтверджуючих заяви про причетність деяких депутатів Ради і глави Віктора Балоги до діяльності русинських організацій. /> «В цій кримінальній справі немає жодних офіційних підтверджень або доказів причетності будь-якої вищої посадової особи, будь-якої посадової особи до діяльності сепаратистської групіровки», — наголосив він.
Водночас Валентин Наливайченко відзначив, що СБУ має в своєму розпорядженні інформацію, яка підтверджує фінансування цієї сепаратистської організації з-за кордону.

 

Читайте также по теме