Намети на Майдані знову спробують демонтувати, — МВС

 

size="4">На Майдан Незалежності знову прийдуть судові виконавці, а демонтувати намети мають представники “Київблагоустрою”.

size="4">Про це повідомив начальник прес-служби київської міліції Володимир Поліщук.

size="4">Там зараз з хвилини на хвилину очікується прибуття державної виконавчої служби, яка ознайомить з рішенням суду. І вже були представники “Київблагоустрою” щодо прибирання наметів. Будемо очікувати на подальший розвиток подій”, — сказав він.

size="4">Відповідаючи на запитання, про те, яким може бути привід для знесення наметів, адже після рішення суду, який забороняє проведення акцій, депутати вирішили проводити там зустрічі з громадянами, він відповів: "Там певна колізія зараз створена, бо всі ж розуміють, чому ті намети там були встановлені. Були там помічені депутати і Михайло Волинець, і Юрій Гримчак і Андрій Шкіль і інші, які долучаються до акції представників малого і середнього бізнесу", — наголосив правоохоронець.

size="4">Він додав, що "депутати кажуть, що ці намети — це їхня приймальна".

size="4">"Правовики і юристи будуть вирішувати питання щодо рішення суду. Чи, можливо, буде інше звернення до суду цих депутатів", — припустив В. Поліщук.

size="4">Він також звернувся до людей з проханням не порушувати громадський спокій.

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...