ГолосUA
17:50 23/03/2009

«Народна самооборона» каже, що всі проблеми НСНУ створив Балога

Народний депутат від НУНС («Народна самооборона») Юрій Гримчак вважає, що до фінансової скрути партії Народний союз «Наша Україна» причетний керівник Секретаріату Президента Віктор Балога. />  

Про це повідомила в прес-служба «Народної самооборони».
 

«Мені здається, що організаційні і фінансові проблеми, у яких опинилася очолювана самим президентом держави Віктором Ющенком політична партія Народний союз «Наша Україна», головним чином спровоковані нинішнім реальним господарем Банкової Віктором Балогою та його оточенням», — зазначив Гримчак.
 

На думку Гримчака, фінансові проблеми НСНУ роблять реальним її приєднання до «ЄЦ». «Пан Балога досі не відмовився від наміру приєднати президентську партію до власного кишенькового «Єдиного центру», аби в перспективі використати президента Ющенка як гаранта отримання депутатського статусу на майбутніх парламентських виборах», — вважає політик.
 

«Саме задля цього «головний сантехнік» руками глави держави спочатку усунув від керівництва «Нашою Україною» не байдужих до долі парламентської коаліції, відповідальних політиків, під гарантії яких НСНУ отримувала значну спонсорську підтримку, а пізніше «присадив» весь центральний апарат партії і її регіональні структури на безгрошів‘я. Розрахунок Банкової простий: з партією, що опинилася у фінансовій скруті, легше домовлятися!», — додав Гримчак.
 

Нагадаємо, за даними ЗМІ, загальна сума боргу НСНУ вже досягла 37 млн. грн.

 

Читайте также по теме