ГолосUA
07:58 13/05/2009

«Народна самооборона» не підтримає відставку Луценка

Партія «Народна Самооборона» не підтримає відставку міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Про це журналістам у кулуарах парламенту повідомив заступник голови фракції НУНС Борис Тарасюк, передав кореспондент ГолосUA.

«Ми вирішили не голосувати за відставку Луценка. Наша фракція займає позицію, коли ми відмовляємося голосувати», — наголосив він.

Водночас нардеп наголосив, що всі заяви фракції Партії регіонів щодо того, що «Народна самооборона» вийде з коаліції в разі відставки Луценка, є неправдивою.

«Ми, як і більшість депутатів НУ-НС у цей період не хочемо ані розвалу коаліції, ані відставки Луценка», — зазначив він.

Відповідаючи на запитання журналіста, чи буде Луценко звітувати у парламенті, Тарасюк зауважив, що це буде залежати від того, яких політичних домовленостей буде досягнуто у Верховній Раді.

У той же час політик наголосив, що Луценко спростував інформацію, що Німеччина не надала вибачень про дії своїх правоохоронців. Також нардеп повідомив, що поки жодної офіційної інформації з Німеччини не надійшло.

«Я думаю, що ця ситуація може затягнутися на довший час, адже не є нормальним, коли одна з фракцій, яка, до речі, не має більшості у парламенті, наполягає, щоб всі депутати дали згоду на їхню вимогу (ПР блокує трибуну парламенту, вимагаючи підписів всіх депутатів за відставку Юрія Луценка, — ред)», — зазначив Борис Тарасюк.

О.Каретнікова

 

Читайте также по теме