ГолосUA
14:32 13/10/2008

Народні депутати від БЮТ намагаються паралізувати роботу всіх адміністративних судів Києва — Р.Кирилюк

Масова присутність народних обранців у приміщенні Окружного адміністративного суду міста Києва та навколо нього є намаганням паралізувати роботу всіх адміністративних судів столиці. /> Так вважає керівник Служби з представництва в судах України інтересів Президента Руслан Кирилюк, повідомили в прес-службі Секретаріату глави держави.

Зокрема, Руслан Кирилюк прокоментував вчорашнє засідання апеляційного суду, на якому депутати Блоку Юлії Тимошенко, за його даними, вдалися до фізичних дій під час блокування Окружного адміністративного суду. Руслан Кирилюк вважає, що таким чином вони перешкодили задоволенню їхнього ж клопотання про передання матеріалів справи до суду апеляційної інстанції.

Руслан Кирилюк припустив, «що представники БЮТ сподіваються зірвати і сьогоднішнє засідання Київського апеляційного адміністративного суду, оскільки, вважає він, розуміють відверту неправосудність ухвали щодо Указу Президента та неминучість її скасування, так само як і неминучість проведення позачергових виборів.

 

Читайте также по теме