ГолосUA
15:17 24/10/2008

«Наша Україна» критикує антикризовий пакет

«Наша Україна» виступає проти згортання соціальних стандартів.

Про це сьогодні заявила народний депутат Ксенія Ляпіна. Її заяву розміщено на офіційному інтернет-сайті партії.

“Ми розуміємо глибину кризи і розуміємо всю необхідність негайного вжиття комплексних заходів. Але не можна допускати зменшення соціальних стандартів – на чому наголошував і Президент. В умовах кризи, навпаки, треба боротися за збереження соціальних стандартів”, — підкреслила вона.

Окрім цього, заступник голови парламентського комітету з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики критично висловилася стосовно збільшення податків для підприємців, передбаченого в антикризовому пакеті уряду. Вона підкреслила, що «в умовах кризи основне завдання уряду – це дати бізнесу можливість вижити. оскільки саме бізнес створює робочі місця, сплачує податки, наповнюючи тим самим держбюджет». « А урядовий антикризовий законопроект, навпаки, передбачає збільшення податкового навантаження на підприємців”, — зазначила політик.

Ксенія Ляпіна нагадала, що внесений нею законопроект 3283 “містить короткий опис двох головних антикризових заходів – формування Стабілізаційного фонду та Фонду гарантування вкладів громадян”. “Ми пропонуємо кілька дуже простих речей, — зазначила вона, — Це, зокрема, створення Стабілізаційного фонду, збільшення фінансування Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, що має відновити довіру до банківської системи”.

Нагадаємо, що сьогодні депутати від Блоку Юлії Тимошенко, вдавшись до блокувань трибуни, не дали можливості розглянути антикризові пропозиції від «нашоукраїнців».

 

Читайте также по теме