ГолосUA
10:48 30/10/2008

«Наша Україна» поскаржилася Яценюку на комітет Терьохіна

Партія «Наша Україна» звернулася до голови Верховної Ради з проханням передати розгляд антикризового законопроекту Ксенії Ляпіної до Комітету з питань банківської діяльності і фінансів. Як передає кореспондент ГолосUA, про це журналістам повідомила сама депутат від партії «Наша Україна» Ксенія Ляпіна, яка незадоволена розглядом законопроекту в Комітеті з питань податкової та митної політики.

«Комітет Терьохіна некомпетентно розглядає наш законопроект, ми будемо ставити пропозицію голові Верховної Ради передати на розгляд Комітету з питань фінансів і банківської діяльності, оскільки більша частина цього законопроекту присвячена інструментам рекапіталізації банківської системи», — сказала депутат.

Також Ксенія Ляпіна наголосила, що на засіданні Комітету Терьохіна не було жодного голосування за поправки. Водночас представника, який висловлював позицію «Нашої України» під час розгляду документу, постійно перебивали і не давали можливості висловитися.

Ляпіна наголосила, що цей чи інший комітет зобов’язаний внести всі законопроекти і всі пропозиції в порівняльну таблицю і не має жодного права не враховувати його. Комітет «може рекомендувати і відхилити — це його виключне право. Може також відхилити його як закон, який не має жодного стосунку за тематикою, однак, в нього немає права на виключення його з порівняльної таблиці», — наголосила вона.

 

Читайте также по теме