ГолосUA
14:43 15/05/2010

«Наша Україна» пов’язала візит Медведєва і порушення кримінальних справ проти депутатів НУ-НС

"Наша Україна" звернулася до світової спільноти, вітчизняних і міжнародних правозахисних організацій з проханням не залишати без уваги "кричущі факти зведення рахунків з політичними опонентами та інші факти порушення демократичних норм і провокування опозиції до радикальних дій".

Про це йдеться у повідомленні партії. />  

Зокрема, у тексті йдеться, що, порушуючи кримінальні справи проти депутатів-опозиціонерів Андрія Парубія і Юрія Гримчака, влада розписується у неспроможності діяти цивілізованими методами. "Такі дії є нічим іншим, як способом залякування своїх політичних опонентів, зведення з ними рахунків за принципову і чесну позицію", — вважають у "Наші Україні".

"При цьому правоохоронні органи не дали жодної правової оцінки діям іншої сторони – незважаючи на свій прямий обов’язок.

Адже ратифікацію угоди про подовження перебування Чорноморського флоту Російської Федерації в Україні 27 квітня 2010 року було проведено у Верховній Раді всупереч вимогам закону і процедури".

Також зазначається, що не випадково, що порушення кримінальної відбулись напередодні візиту в Україну президента РФ Д.Медведєва: "Адже сучасна Росія є прикладом для режиму Януковича в усьому, – зокрема, і у стандартах парламентаризму, які в свій час сформулював спікер російської Державної Думи Гризлов: "Парламент – не місце для дискусій”.

У "Нашій Україні" зазначили, що залишають за собою право використання усіх законних способів для відстоювання своєї позиції.
 

За матеріалами ІМК

 

Читайте также по теме