ГолосUA
08:28 30/05/2009

«Наша Україна» відмовляється від політичних блоків – В.Ульянченко

Більше наша політична сила (“Наша Україна”) не формуватиме політичний блок, тому що блок — це безвідповідальність. /> Таку думку в програмі "Свобода" на телеканалі "Інтер" сказала голова Секретаріату Президента, голова ради "Народний Союз Наша Україна" (НСНУ) Віра Ульянченко.  

"Через це і дискусії в партії. Ми зараз беремо відповідальність за всі партії, які входять в блок, тому ми більше в блок не підемо", -сказала В.Ульянченко.

Політик також зазначила, що сьогодні відбувається політична розправа над міністрами, які представляють блок “Наша Україна-Народна Самооборона”, і вона знає, чому це відбувається.

"В більшості випадків ті люди, які зараз в уряді представляють нашу силу, ніколи не зійдуть на популізм", — пояснила вона.  
"Позиція моєї політичної сили — збереження суверенітету держави і пропаганда відкритої чесної влади з суспільством. Лише тоді можна розібратися що робити. Фактично сьогодні бачимо уряд "порожніх крісел", — відзначила глава СП

Ульянченко вважає, що методи прем’єр-міністра Ю.Тимошенко не можуть створити нормальний розвиток стосунків різних гілок влади. За її словами, Кабмін в такому складі не може повноцінно працювати.
 "Кабмін — колегіальний орган, і якщо на посадах працюють не міністри, а в.о., заступники, вони не мають права голосу, а це означає скорочення прав громадян", — підкреслила В.Ульянченко.

О. Каретнікова.

 

Читайте также по теме