ГолосUA
05:50 11/05/2010

«Наша Україна» визначиться з Комітетом захисту завтра

Президія “Нашої України” на своєму засіданні 12 травня розгляне питання про приєднання до створеного в Києві Комітету захисту України.

Про це повідомила прес-служба “Нашої України” з посиланням на голову політради партії Віру Ульянченко.

«У мене немає сьогодні (10 травня. — ред.) повноважень підписати цей документ, оскільки в середу відбудеться Президія партії, ми маємо порадитись і подивитися на ці документи», — зазначила В. Ульянченко.

За її словами, об’єднання навколо Комітету захисту України на платформі громадських організацій і політичних сил – це гарна ідея. «Дай Бог, щоб це об’єднання відбулося, і ми це рішення приймемо на Президії партії», — додала вона.

Нагадаємо, представники позапарламентських та парламентських політичних сил у понеділок підписали установчий акт про створення Комітету захисту України для координації спільних дій у відстоюванні національних інтересів країни.

«Наша Україна» також підтримала створення Комітету, проте В. Ульянченко, яка представляла партію, зазначила, що остаточне рішення з надання згоди у вигляді підпису буде прийнято після засідання активу політичної сили.

Під документом про створення Комітету захисту України поставили свої підписи 7 керівників та представників парламентських партій, зокрема Народного руху України, партії «Батьківщина», Європейської партії України, Української соціал-демократичної партії, Партії захисників Вітчизни, партії “Реформи і порядок”, “Народної самооборони”. З позапарламентських партій ініціативу підтримали ВО «Свобода», Українська партія. Керівники КУН та УНП мають намір сьогодні поставити під вказаним документом свої підписи.

 

Читайте также по теме