ГолосUA
17:53 26/04/2010

«Наша Україна» закликає всіх прийти на мітинг під стіни парламенту

Завтра «Наша Україна» проводить мітинг під стінами парламенту з метою протидіяти ратифікації  харківської угоди.

Про це повідомила прес-служба партії.

«Наша Україна» звертається до кожного, кому не байдужа доля України. Якщо тебе обурює політика Віктора Януковича, якщо ти проти того, щоб твоєю країною торгували, якщо ти не хочеш, щоб спекулювали твоїм майбутнім, якщо ти не бажаєш перетворювати Україну на російську колонію і базу для російських військових, – приєднуйся до акції протесту і приходь завтра до Верховної Ради! Разом ми відстоїмо нашу Батьківщину. Разом ми скажемо «ні» колонізації України. Зараз не важливі політичні симпатії. Зараз — важлива наша Україна", — сказано в заяві партії.

«Наша Україна» буде всіма засобами у Верховній Раді та поза парламентом протидіяти ратифікації угоди і закликає до широкого спротиву весь український народ, всіх патріотів України. Ми закликаємо місцеві ради всіх рівнів дати належну оцінку діям влади. Закликаємо всіх громадян України підтримати акції на захист незалежності. Разом станемо на захист національної гідності і волі, — сказано в тексті повідомлення.

"Як європейська демократична нація ми маємо продемонструвати, що не купка політиканів, а народ вирішує долю власної країни. Ми захистимо свободу і незалежність України", — йдеться в заяві. />  
 
 
 

Читайте также по теме