Наступними після «Київміськбуду» стануть «Київгаз” та «Київводоканал», — О. Попов

Наступними підприємствами, на яких Київська міська державна міська адміністрація поверне свій контроль, після “Київміськбуду” стануть “Київводоканал” та “Київгаз”.

Про це заявив перший заступник Київської міської державної адміністрації Олександр Попов, виступаючи під час 2-го етапу 16-ї конференції столичного осередку Партії регіонів, передав кореспондент ГолосUA. 

“Наступні наші кроки будуть спрямовані на повернення нашого впливу на інших підприємствах — “Київводоканал”, “Київгаз” та в багатьох інших, про які ви дізнаєтеся дещо пізніше. Я впевнений, що це приведе до того, що ми зможемо стабілізувати ситуацію із наданням житлово-комунальних послуг”, — сказав О. Попов.

За його словами, повернення контролю на стратегічних підприємствах міста міськадміністрацією також приведе до залучення коштів до їх модернізації. “Ми розуміємо, що їхній технічний стан сьогодні знаходиться на межі”, — зауважив О. Попов.

Нагадаємо, 5 жовтня за ініціативою О. Попова було скликане позачергове засідання зборів акціонерів “Київміськбуду”, під час якого змінили реєстратора, голову правління та наглядову раду підприємства.

Читайте также по теме