ГолосUA
10:09 23/09/2010

Наступного пленарного тижня профільний Комітет Верховної Ради розпочне розгляд Податкового кодексу — Хомутиннік

Наступного пленарного тижня профільний Комітет Верховної Ради розпочне розгляд Податкового кодексу.

Про це повідомив народний депутат від Партії регіонів Віталій Хомутиннік у кулуарах Верховної Ради, передав кореспондент ГолосUA.

В. Хомутиннік зазначив, що оскільки урядовий проект Податкового кодексу тільки-но був внесений на розгляд Комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики, члени комітету ще не встигли ретельно проаналізувати документ. “Той попередній аналіз, який ми зробили в комітеті, говорить про те, що багато є таких норм, які ще треба доопрацювати”, — сказав В. Хомутиннік.

Водночас новообраний голова комітету заявив, що в жодному випадку урядовий проект не буде прийнятий без змін. “Якщо ми будемо приймати його в цілому, це має бути документ, який влаштує всі фракції… Однозначного “одобрямса”, про який заявляв Сергій Терьохін (колишній голова комітету — ред.) не буде, а буде розгляд в комітеті, і тільки з урахуванням всіх пропозицій ми зможемо прийняти кодекс”, — сказав депутат.

“Регіонал” зауважив, що попередній розгляд урядового проекту Податкового кодексу парламентом може розпочатися вже на наступному пленарному тижні.

Н. Виноградська />  

Читайте также по теме