ГолосUA
13:50 14/04/2010

Нацрада проводить на «Волі» позапланову перевірку

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення планує завершити позапланову перевірку діяльності оператора кабельного телебачення «Воля» в Києві протягом 2 тижнів.

Про це повідомив голова Нацради Володимир Манжосов на прес-конференції.

«Враховуючи соціальну напругу щодо цього питання (відключення аналогового телебачення у населення), ми попросили наш апарат здійснити перевірку в найкоротші терміни, протягом 2 тижнів, і після цього на засіданні Нацради ми будемо готові розглянути результати перевірки», — повідомив він.

Заступник голови Нацради Лариса Мудрак повідомила, що така позапланова перевірка була призначена у зв’язку з надходженням в Нацраду великої кількості звернень, а також відповідного листа Антимонопольного комітету України.

Зокрема, за її словами, до Нацради надійшло не менш ніж 8 письмових скарг з цього приводу, а також значна кількість телефонних дзвінків від громадян у зв’язку з відключенням аналогового телебачення компанією «Воля».

Як раніше повідомлялося, компанія «Воля» здійснює перехід з аналогового на цифрове телебачення. При цьому населення відключає аналогове телебачення з пропозицією перейти на цифрове.

За матеріалами: Про.ЮА, Інтерфакс-Україна

 

Читайте также по теме