ГолосUA
14:59 23/01/2009

«Навіть якби вона привезла беплатний газ, то і тоді б її звинуватили у зраді національним інтересам», — Погребинський

Секретаріат Президента розгублений, оскільки показав всьому світові, що виступав у ролі лобіста Фірташа, і тепер треба від цього «відмиватися».

Так в інтерв’ю журналу «Главред» пояснив новий етап інформаційної війни між Секретаріатом Президента й урядом політолог, керівник Центру політичних досліджень і конфліктології Михайло Погребинський.  

«А найкращий спосіб «відмиватися» — нападати», — сказав експерт.

За словами Михайла Погребинського, перш за все, це свідчить про те, що Віктор Ющенко не змирився з думкою, що через рік він йде, «а якщо й змирився, то поставив перед собою завдання: хто б не був, тільки не Тимошенко».

«Йому треба дискредитувати її, і привід для цього не має значення. Навіть якби вона привезла безкоштовний газ, то я не маю сумнівів, що і тоді б її звинуватили у непублічних домовленостях і зраді національним інтересам», — переконаний політолог.

На його думку, якби Президент України погодився, що із всіх можливих варіантів президентство Тимошенко — найменше зло, то, швидше за все, дискредитації газового договору й уряду не було б.

«Але це дискредитує й країну також. Є конкретний результат, договір підписаний, а якісь шавки із Секретаріату Президента плетуть різні нісенітниці, навіть не читаючи документ. Адже на момент їх звинувачень контракт навіть ще не був опублікований», — дивується Михайло Погребинський.

 

Читайте также по теме