ГолосUA
19:46 22/12/2009

Не варто розраховувати на дивіденди від приватизаційних сертифікатів — П.Симоненко

Лідер Партії комуністів, кандидат у Президенти від лівих та лівоцентристських сил Петро Симоненко вважає, що сертифікати на дивіденти, які видають робочим на заводах, знецінені. Про це він заявив, перебуваючи у Феодосії.

«Цими сертифікатами і ваучерами забрали у робочих заводи та фабрики… Я був на АвтоЗАЗі, АвтоЗАЗ стоїть, закриваються робочі місця, у Запоріжжі алюмінієвий комбінат 4 тисячі людей — втрачають роботу, очікувати, що ви отримаєте від сертифікатів дивіденди, я би не став. Не треба будувати ілюзії — по-перше, криза на дворі, а по-друге, ті, хто забрав у вас сертифікати і ваучери, не обіцяли, що будуть платити вам дивіденди і вони будуть значними», — додав він.

П. Симоненко також наголосив, що програма Блоку лівих та лівоцентристських сил будується на тому, щоб вимагати від власників підприємств звіту перед країною і народом та повернення галузей у власність країни.

«Ви по 25 копійок платити тариф за електроенергію, а ви запитайте, чому ви це платите, коли гідроенергетика 6 копійок, теплова — 12, атомна — 9. Атомна енергетика виробляє більше половини енергії. Відповідь — обленерго, цей ринок захопила невелика група людей, яка використовує це для власного збагачення… Треба наводити рішуче лад у державі, не тішитися ілюзіями, що вам будуть платити дивіденди», — зауважив кандидат у Президенти.

 

Читайте также по теме