ГолосUA
07:13 01/09/2010

Немирівського мера шукає Інтерпол

У зв’язку з неможливістю встановити оперативним шляхом місце знаходження мера міста Немирів Віктора Качура, якого суд звільнив з-під арешту на підписку про невиїзд, Інтерпол оголосив його в міжнародний розшук.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Головного управління МВС у Вінницькій області.

"У зв’язку з неможливістю встановити оперативним шляхом місце знаходження мера Немирова, якого суд звільнив з-під арешту на підписку про невиїзд, Інтерпол оголосив його в міжнародний розшук", — йдеться в повідомленні.

Оголошення Інтерполом у розшук В. Качура ініційовано слідчим прокуратури Вінницької області у зв’язку з неможливістю проводити подальші слідчі дії в порушеній проти нього кримінальній справі.

Нагадаємо, 24 червня співробітники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУ МВС у Вінницькій області затримали Віктора Качура за підозрою в отриманні 1,85 млн. гривень хабара.

26 червня Ленінський райсуд Вінниці обрав запобіжним заходом для В. Качура утримання під вартою строком на 2 місяці до 25 серпня.

20 серпня Ленінський райсуд Вінниці змінив запобіжний захід для мера з утримання під вартою на підписку, після чого В. Качур не з’явився за місцем проживання, і слідче управління ГУ МВС у Вінницькій області оголосило його в розшук.

За матеріалами: ТСН />  

Читайте также по теме