Необхідно доопрацювати розділ Податкового кодексу про оподаткування малого й середнього бізнесу — Хомутинник

Сьогодні не можна говорити про те, що є якісь зауваження по Податковому Кодексу України, а є суспільна потреба редакційно змінити та суттєво доопрацювати найбільш дискусійний 14-ий розділ кодексу, де йдеться про оподаткування малого й середнього бізнесу.

Про це заявив голова Комітету ВРУ з питань податкової і митної політики Віталій Хомутинник в коментарі кореспонденту ГолосUA.

За словами В. Хомутинника, під час нинішньої сесії буде розроблений комплексний проект Закону зі змінами до ПК. “Ми запланували, раз на рік змінювати ті чи інші положення Податкового Кодексу задля того, щоб своєчасно та з урахуванням всіх необхідних питань приймати бюджет на наступний рік”, — повідомив голова Комітету ВРУ з питань податкової і митної політики.

Він також наголосив, що це “початок діалогу, який має визначити над чим треба працювати, на що звернути увагу і визначити коло нагальних проблем, які потрібно вирішувати найближчим часом. І далі у нас є низка заходів задля того, щоб напрацювати спільний і підготовлений документ”, — додав політик.

Читайте также по теме