ГолосUA
14:44 17/09/2009

Нетверезий журналіст на спір обстріляв банк у Полтавській області

У місті Глобине Полтавської області співробітник редакції місцевої газети обстріляв відділення «ПриватБанку».

Сьогодні в службі безпеки «ПриватБанку» повідомили, що 15 вересня близько 22:30 у вхідні двері банківського відділення було здійснено прицільний постріл з мисливської рушниці 16-го калібру, в результаті чого було розбито скло на дверях відділення і спрацювала охоронна сигналізація. 

Нападники зникли на автомобілі, гільзу від патрону залишили на місці події. 

Через кілька хвилин після обстрілу банку матеріали відеоспостереження були передані в міліцію, і слідчо-оперативній групі вдалося затримати нетверезих порушників за гарячими слідами. 

Як виявилося, обстріл банківського відділення влаштував співробітник редакції місцевої газети. Він і його сусід по орендованій квартирі, співробітник місцевого райвідділу МНС, вели стрільбу зі службової «дев’ятки» Держпожнагляду. 

У Глобинському райвідділі міліції затримані, які перебували в нетверезому стані, повідомили, що незадовго до інциденту сиділи в кафе і побились об заклад на ящик пива, що журналіст — затятий мисливець, зможе точно вразити будь-яку обрану ціль. «А найбільш освітленою і привабливою ціллю на темних вулицях селища виявилося відділення банку з зеленим квадратом», — повідомили співробітники банку. 

За фактом обстрілу відділення банку вирішується питання про порушення кримінальної справи, збиток банку в сумі 5 тисяч гривень «мисливець» відшкодував. Також у «ПриватБанку» повідомили, що під час обшуку квартири, яку спільно орендують співробітник газети та МНС-ник, міліція вилучила зброю і, «випадково виявлений мішечок конопель». 

За матеріалами «Кореспондент».

 

Читайте также по теме