ГолосUA
09:20 18/05/2010

Нідерландські фахівці дослідили освітні заклади України

Нідерландські фахівці дослідили стан українських освітніх закладів. Про це розповіла експерт Університету прикладних наук “Фунтіс” (Нідерланди) Рія Смеєрс на прес-конференції, передав кореспондент ГолосUA.

За її словами, нідерландські фахівці разом із українськими колегами відвідали інститути підвищення кваліфікації та педагогічні університети у багатьох областях України, ознайомились із роботою української дошкільної системи і провели анкетування у 40 дитсадках. “На основі відповідей наших респондентів, а також глибинних інтерв’ю фахівців українських навчальних закладів, ми склали початкову концепцію проекту “Використання інноваційних освітніх технологій для підготовки вихователів дошкільних навчальних закладів””, — повідомила Р. Смеєрс.

За її словами, результатом цього дослідження стало проведення тренінгів серед вихователів у Херсонській, Київській, Полтавській областях. На них були присутні нідерландські консультанти. Після цього вже українські фахівці проводили тренінги в 26 областях України.

М. Мамаєва. />  

Читайте также по теме