ГолосUA
06:25 23/07/2010

Ніхто не захотів йти на вибори з «Єдиним центром»

Лідери партій негативно поставилися до пропозиції партії «Єдиний центр» об’єднатися на місцевих виборах і скористатися її можливостями щодо висунення кандидатів.

Таку негативну оцінку пропозиції від «Єдиного центру» висловив лідер "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко.

"У «Єдиного Центру» достатньо фінансових ресурсів, досвідчених організаторів і політтехнологів, — сказав він .- Але є речі більш важливі — відповідальність, моральність і професіоналізм".

Голова УРП "Собор" Анатолій Матвієнко заявив, що "об’єднуватися вже пізно". "У даній ситуації подібне об’єднання зусиль може тільки нашкодити, а не принести користь", — зазначив він, втім, одразу ж підкресливши, що готовий погоджувати кандидатури у мажоритарних округах з представниками ЄЦ. "Ми готові це робити, щоб не нашкодити один одному", — резюмував голова УРП "Собор".

У партії УДАР заявили, що будуть брати участь у місцевих виборах "як незалежний проект". "Взаємодіяти з демократичними політичними силами необхідно, але процес об’єднання, на нашу думку, не повинен бути технологічним ходом під вибори", — сказав заступник голови партії Віталій Ковальчук.

Нагадаємо, вчора з’явилася інформація про те, що представник партії "Єдиний центр" Вадим Карасьов повідомив, що його політична сила направила лідерам партій "Громадянська позиція", УРП "Собор" та УДАР — Анатолію Гриценку, Анатолію Матвієнко та Віталію Кличко відповідно, а також координатору громадського руху "Оновлення країни "Валентину Наливайченко офіційні листи з пропозицією спільної участі у місцевих виборах 31 жовтня.

За матеріалами: Коммерсантъ-Украина />  

Читайте также по теме