Німецькі спостерігачі не виявили значних порушень на місцевих виборах в Одещині

 

Спостерігачі від Німеччини не знайшли значних порушень під час проведення виборів в Одесі та Одеській області.

Про це заявив юрист-адвокат, спостерігач з Німеччини від місії спостерігачів МГО “Сприяння розвитку виборчих технологій “За справедливі вибори” і звати його Міхаель Хохендаль, передав кореспондент ГолосUA.

“Я можу сказати, що у нас склалося враження: вибори пройшли чесно. І не було помічено ніяких серйозних порушень На деяких дільницях дійсно було дуже багато людей. Можливо, можна було все зробити більш продуктивно, але з усіх інших сторін не було помічено ніяких явних порушень”, — заявив німецький спостерігач. За його словами, ним було відвідано під час виборчого процесу до 35 дільниць в Одесі та Одеській області, де не було помічено явних порушень виборчого законодавства.

Разом із тим, він зазначив, що люди були зацікавленні в процесі голосування і йшли на виборчі дільниці попри довжелезні черги на них. Він також порадив українській владі при організації наступних виборів не проводити одночасно таку кількість виборів одночасно. Адже на дільницях люди отримували на руки до 5-ти різних бюлетенів, що ускладнило виборчий процес.

Читайте также по теме