ГолосUA
14:32 09/01/2010

Нинішня влада далека від проблем регіонів, — Симоненко

Нинішня влада далека від проблем українців на місцях.

Про це заявив лідер Комуністичної партії України, кандидат у президенти від Блоку лівих і лівоцентристських сил Петро Симоненко сьогодні в ефірі запорізького телеканалу “Алекс”, передав кореспондент ГолосUA.

За його словами, на відміну від сьогоднішніх представників влади Блок лівих сил завдяки проведеним у різних областях України форумам соціальної безпеки знає про нагальні проблеми українців з вуст провідних науковців, жителів, спеціалістів і усвідомлює, як їх вирішити. П.Симоненко зауважив, що проблеми регіонів не можна вирішувати в однаковий спосіб, адже для кожної області вони індивідуальні. “Для Донецького регіону — це вугільний комплекс, для депресивних міст — це питання соціальної безпеки, заробітної плати, на Харківщині — це проблеми машинобудування. У Одесі, Миколаєві, Херсоні — проблеми суднобудування, зрошування земель, екології і взагалі проблема доступу до моря. Це те, що сьогодні важливо для держави і свобод наших громадян”, — сказав він.  

П. Симоненко зауважив, що форуми проблем соціальної безпеки дозволити зробити декілька висновків. “Те, що влада далека від вирішення конкретних проблем у певному регіоні, те, що влада відмовилася від підтримки регіонів. Сьогодні колосальними темпами відбувається деградація промисловості і суспільства”, — запевнив кандидат у Президенти від Блоку лівих.

У зв’язку з цим П. Симоненко зазначив, що Блок лівих сил має реальну альтернативу для відродження базових галузей промисловості, покращення рівня життя населення, стану освіти, медичної галузі.

А. Йовик

 

Читайте также по теме