Ольга Черненко
10:07 26/10/2010

Ніякого відходу Януковича від Партії регіонів не очікується — нардеп

 

Партія регіонів буде головною опорою Президента Віктора Януковича у майбутньому.

 

Про це сказав заступник лідера фракції Партії регіонів Михайло Чечетов в ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA

 

"Те, що деякі політики заявляють, що Президент Янукович від нашої партії відмовиться — це повна нісенітниця, адже він пройшов чималий, непростий шлях з Партією регіонів. І я більш ніж упевнений, що в найближчі роки, і навіть десятиліття ніякого відходу Януковича від партії не буде", — наголосив він.

 

Більше того, зазначив політик, ця політсила стане головною опорою Президента в майбутньому. "Бо Віктор Янукович — почесний голова Партії регіонів. У нього є певні погляди на майбутнє країни. І вони близькі до поглядів наших регіонів", — додав він.

 

"У Леоніда Кучми (другий Президент України — ред.) була Народно-демократична партія. Вона на перший погляд була дуже потужною, але потім розсипалась, як картковий будиночок. Але Партія регіонів вже має історію, вчиться на помилках інших, пройшла випробування опозицією і владою. Ми поступово удосконалюємось. Тому Партія регіонів міцна і в майбутньому буде залишатись на політичному полі країни, як потужна сила, з якою буде рахуватися будь-який Президент. Тим паче той, який від неї висувався", — додав "регіонал".

 

Нагадаємо, лідер партії "Фронт змін" Арсеній Яценюк заявив, що Президент Віктор Янукович може відмовитися від Партії регіонів. Він зазначив, що проїхав майже всю країну і побачив дуже цікаву тенденцію: "Кандидати-мажоритарники, висунуті Партією регіонів, на зустрічах із виборцями не хочуть говорити, що вони йдуть від партії влади".

Читайте также по теме